Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Πήγαινε την Ελλάδα όπου θέλεις ταξιτζή


pepON Πήγαινε την Ελλάδα όπου θέλεις ταξιτζή. Μαύρες ώρες και πικρές περνάει. Πιάσε το βολάν και οδήγησε το όχημα όπου γουστάρεις κλειστέ επαγγελματία με τις 4 και πλέον άδειες.

Πήγαινε την Ελλάδα όπου θέλεις ταξιτζή. Κλείσε λιμάνια, κλείσε αεροδρόμια. Άσε τον επισκέπτη αυτής της χώρας να αποκομίσει τις χειρότερες εντυοώσεις για την ελληνική φιλοξενία. Σου φταίει ο τουρίστας που άνοιξε το επάγγελμα, τιμώρησέ τον...Τιμώρησε τον άνθρωπο που σου δίνει ψωμί. Τιμώρησε τη μονάδικη πηγή πλούτου αυτής της χώρας που μπορούμε να αξιοποιήσουμε έστω και ελλιπώς.

Πήγαινε την Ελλάδα όπου θέλεις ταξιτζή. Ασε τον πρόεδρό σου να συνδιαλέγεται με τον φιλόδοξο Τόνι που ποντάρει στο χάος.  Απείλησε, εκβίασε, μεγάλε συνδικαλιστή παλαιάς κοπής.

Πήγαινε την Ελλάδα όπου θέλεις ταξιτζή. Συνέχισε να έχεις το ύφος του άντρα του πολλά βαρύ, του μάγκα, του Greek Lover που κολλάει σε κάθε γκόμενα που μπαίνει μέσα στο ταξί. Συνέχισε να νομίζεις ότι τα ξέρεις όλα απο διεθνή πολιτική και οικονομία μέχρι lifestyle. Και χρέωνε τον ξένο περισσότερο, κουτόφραγκος είναι....

Πήγαινε την Ελλάδα όπου θέλεις ταξιτζή. Ναι, εσύ που δεν έχεις εταιρεία ταξί έχεις πληρώσει ένα σκασμό λεφτά για την άδεια. Αλλά πως θα προχωρήσει αυτή η χώρα μπροστά αν δεν ανοίξουν τα επαγγέλματα; Πως θα προχωρήσει η χώρα αν δεν ανοίξουν οι αγορές; Η χώρα δεν έχει λεφτά να σε αποζημιώσει. Κατάλαβέ το. Με τη δουλειά σου και μόνο. Όπως σε όλα τα επαγγέλματα αν είσαι καλός θα κρατηθείς. pepOFF

Δεν υπάρχουν σχόλια: